MANİSA / ALAŞEHİR - Piyadeler Ortaokulu

Sevgili Veliler ve Öğrenciler,

Ara

Bugün, okulumuzun misafirleri olarak Selahattin - Zuhal Barutçu Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Renkli ve dolu dolu geçen bir gün geçirdik, öğrencilerimiz arasında güzel bağlar kurduk.

Ziyaretleri kapsamında öğrencilerimiz, okulumuzu gezip sınıflarımızı ziyaret ettiler. Derslerimize katılarak sınıf ortamımızı deneyimlediler ve öğretmenlerimizle etkileşimde bulundular. Bu deneyim, öğrencilerimiz arasında bilgi ve deneyim paylaşımını artırdı.

Ayrıca, öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle birbirimizi daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve birlikte yapılan aktiviteler, ziyaret günümüzü daha da özel kıldı.

Öğrencilerimizin enerjisi ve pozitifliği, bu etkinliği daha da unutulmaz kıldı. İki okul arasında güçlü bir bağın oluştuğunu görmek, gelecekteki benzer etkinliklere olan motivasyonumuzu artırdı.

Bu özel günümüzde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Selahattin - Zuhal Barutçu Anadolu Lisesi Müdürü İsa BİLGİN öğrencilerine ve öğretmenlerine bu güzel deneyim için minnettarız. İlerleyen günlerde benzer etkinliklerde buluşmak dileğiyle.

Kas

MANİSA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT KARARI ALMIŞTIR. KANTİNLERDEN KALDIRILACAKTIR.

Kas

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Senesi Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 04.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi.