Piyadeler İlkokulu ve Ortaokulu 2.Dönem Başı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı

Değerli Meslektaşlarım,

Hepiniz Piyadeler İlkokulu ve Ortaokulu 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısına hoş geldiniz. Bugün burada, yeni döneme başlarken bir araya gelerek gelecek planlarımızı ve hedeflerimizi belirlemek üzere toplandık. Hepimizin ortak gayretiyle, öğrencilerimize daha iyi bir eğitim sunmak için bir araya gelmemiz önemlidir.

Öncelikle, geçmiş dönemde gösterdiğiniz çaba ve gayretler için hepinize teşekkür ediyorum. İlk dönemde elde ettiğimiz başarıları, öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmuş olmanın memnuniyetiyle karşılıyorum. Ancak, her dönemde olduğu gibi, sürekli iyileşme ve gelişme çabamızın devam etmesi gerekiyor.

Bugün, önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerimizi belirleyeceğiz. Akademik başarıyı artırmak, öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek, okul içi etkinlikler ve organizasyonlar düzenlemek gibi konular üzerinde odaklanacağız. Bunun yanı sıra, öğrenci takibi ve destek programları konularında da geliştirebileceğimiz stratejiler üzerinde duracağız.

Öğrencilerimizin her birinin farklı ihtiyaçları ve potansiyelleri olduğunu unutmamalıyız. Bu nedenle, öğrenci merkezli bir yaklaşım benimseyerek, her bir öğrencimizin bireysel gereksinimlerini karşılamaya çalışacağız. Zayıf performansa sahip öğrencilerimizi desteklemek ve başarılarını artırmak için çaba göstereceğiz.

Ayrıca, velilerle işbirliği içinde çalışarak, öğrencilerimizin eğitim sürecinde daha etkin bir rol almasını sağlayacağız. Velilerimize düzenleyeceğimiz bilgilendirme toplantıları ve iletişim kanalları aracılığıyla sürekli olarak bilgi paylaşımı yaparak, ortak hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz.

Son olarak, bu toplantıda her birinizin görüşlerine ve önerilerine büyük önem veriyoruz. İhtiyaçlarımızı ve sorunlarımızı açıkça paylaşarak, birlikte çözüm bulma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz.

Değerli meslektaşlarım, bu toplantının verimli ve başarılı geçmesini diliyorum. Hep birlikte, öğrencilerimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Şimdi, gündemimizdeki konuları ele almak üzere toplantımıza geçiyorum.

Teşekkür ederim.

Okul Müdürü:Osman Suat ÇETE