MANİSA / ALAŞEHİR - Piyadeler Ortaokulu

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLK ZİL ÇALDI

Sayın öğrenciler, değerli veliler, saygıdeğer öğretmenler, okulumuzun sevgili çalışanları,

Bugün, yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın heyecanını ve mutluluğunu bir arada yaşıyoruz. Hepinizi 2023-2024 eğitim öğretim yılı açılışına hoş geldiniz diyor, bu özel günü coşkuyla karşılıyoruz.

Eğitim, toplumların ve bireylerin gelişiminde en önemli araçlardan biridir. Her yeni eğitim yılı, yeni umutlarla dolu bir başlangıçtır. Bu yıl da siz değerli öğrencilerimize, geleceğin inşasına katkı sağlayacak bilgi, beceri ve değerlerle dolu bir yolculuk başlıyor.

Öncelikle, bu özel günde aramızda olan sayın velilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sizler, çocuklarınızın eğitimine olan desteğinizle, onların başarılı bireyler olmalarına önemli katkılar sağlıyorsunuz. Bu işbirliği ve destek, öğrencilerimizin geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlayacaktır.

Sevgili öğrenciler, yeni bir eğitim yılında karşınıza çıkacak olan dersler, sınavlar ve öğrenme fırsatlarıyla dolu bir yolculuk olacak. Unutmayın ki, başarı sabır, azim ve çalışma disipliniyle mümkün olur. Her birinizin potansiyeli büyük, ve siz bu potansiyeli gerçekleştirecek güce sahipsiniz. Hedeflerinizi belirleyin, azimle çalışın, sorular sorun ve öğrenmeye açık olun. Başarı, sadece sınav sonuçlarıyla ölçülen bir şey değildir; aynı zamanda karakterinizi inşa ederken kazandığınız deneyimlerle de ilgilidir.

Değerli öğretmenlerimiz, sizler her gün geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize rehberlik ediyor, onları bilgiyle donatıyor ve değerlerle şekillendiriyorsunuz. Sizler, öğrencilerimizin hayatlarında büyük bir etkiye sahipsiniz. Onlara sadece ders vermekle kalmıyor, aynı zamanda onların kişisel gelişimine katkı sağlıyorsunuz. Bu önemli görevinizi yerine getirirken gösterdiğiniz özveriye teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun tüm çalışanlarına da teşekkür etmek istiyorum. Her biriniz, okulumuzun sorunsuz işlemesinde önemli bir rol oynuyorsunuz. Temizlikten güvenliğe, idari işlerden yemekhane hizmetlerine kadar, her alanın düzenli ve verimli bir şekilde işlemesi için çaba gösterdiğiniz için minnettarız.

Sevgili öğrenciler, bu yıl sizin için yeni bir sayfa açılıyor. Unutmayın ki, eğitim sadece okul duvarları içinde değil, yaşamın her anında devam eder. Her gün yeni bir şey öğrenme fırsatını yakalayın, sorumluluklarınızı yerine getirirken dürüst ve sorumlu olun, çevrenize saygılı olun. İyi birer vatandaş, iyi birer insan olmanız, başarılarınızın ötesinde en büyük hedefiniz olmalıdır.

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, hep birlikte daha başarılı, daha bilinçli ve daha güçlü bir toplumun temellerini atmış olacağız. Hep birlikte, daha aydınlık bir geleceği inşa etmek için çalışacağız.

Başarılarınızın devamını diler, sağlıklı ve mutlu bir eğitim yılı geçirmenizi temenni ederim. Her biriniz, büyük potansiyelinizi gerçekleştirme yolunda önemli adımlar atacak ve bu dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için katkı sağlayacaksınız.

Hepinize teşekkür ederim. Yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun!

Okul Müdürü : Osman Suat ÇETE

11-09-2023