2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Senesi Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 04.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı başlangıcı için düzenlenen Senesi Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı, eğitim camiasının heyecanla beklediği bir etkinliktir. Bu toplantı, okulların yeni döneme hazırlıklarını planlamak, eğitim politikalarını belirlemek ve öğrenci başarısını artırmak amacıyla okul yönetimi, öğretmenler ve idari personelin bir araya geldiği önemli bir organizasyondur.

Toplantının ana gündem maddeleri arasında şunlar yer aldı:

1. Yeni Eğitim Programları: Öğrencilerin ihtiçlarına daha iyi cevap verecek ve çağın gereksinimlerini karşılayacak şekilde güncellenen eğitim programları hakkında bilgi paylaşımı ve tartışmalar yapılıdı.

2. Öğrenci Değerlendirmesi: Öğrenci başarıları ve gelişimleri üzerine değerlendirmeler yapılır, öğrenci performansının izlenmesi için yeni yöntemler ve araçlar ele alındı.

3. Okul Güvenliği: Okul güvenliği önlemleri gözden geçirilir, güvenlik ekipmanlarının ve prosedürlerinin iyileştirilmesi için kararlar alındı.

4. Eğitim Teknolojileri: Dijital öğrenme araçları ve teknolojilerinin etkili bir şekilde kullanılması için planlar yapılır ve öğretmenlerin teknolojiye entegrasyonu desteklendi.

5. Öğrenci Katılımı ve Motivasyon: Öğrencilerin derslere daha fazla katılımını sağlamak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla öğretim yöntemleri ve etkinlikler üzerinde çalışıldı.

6. İletişim ve İşbirliği: Okul personeli arasındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek için stratejiler belirlenir ve paylaşımlar yapıldı.

7. Öğrenci ve Veli İletişimi: Veli ve öğrencilerle etkili iletişim kurma yolları ve toplulukla daha iyi ilişkiler kurma yöntemleri ele alındı.

8. 08-09-202308-09-202308-09-2023
Yayın: 08.09.2023 - Güncelleme: 08.09.2023 10:35 - Görüntülenme: 76