Yeni Döneme Yolculuk: Piyadeler İlk ve Ortaokulu Velileri İle Buluşuyor!

Değerli Veliler,

Hepinizi Piyadeler Okulu'nda düzenlediğimiz 2. dönem veli toplantısına hoş geldiniz! Bugün, sizlerle bir araya gelerek çocuklarımızın eğitim yolculuğunda kaydettiği ilerlemeyi ve geleceğe dair hedeflerimizi paylaşmak için buradayız.

Bu dönem, öğrencilerimizin akademik başarıları, kişisel gelişimleri ve sosyal etkileşimleri üzerine odaklanmak için önemli bir fırsat sunuyor. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızın potansiyellerini ortaya çıkarmak ve onları en iyi şekilde desteklemek için büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Hep birlikte, öğrencilerimizin her alanda başarılı olmalarını sağlamak için çalışıyoruz.

Bugün, sizlerle çocuklarımızın akademik ve davranışsal gelişimleri hakkında bilgi paylaşacağız. Ayrıca, 2. dönemde okulumuzda gerçekleşecek etkinlikler, projeler ve diğer önemli konular hakkında bilgilendirme yapacağız. Velilerimizin katılımı ve desteği, öğrencilerimizin başarısında büyük bir öneme sahiptir. Bu nedenle, sizlerle iş birliği içinde çalışarak çocuklarımızın potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz.

Ayrıca, veli-öğretmen iletişiminin güçlü tutulmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamak isterim. Her zaman okulumuza gelerek, öğrencilerinizin eğitim sürecine aktif olarak katılmaya teşvik ediyoruz. Sorularınız, önerileriniz ve geri bildirimleriniz her zaman bizim için değerlidir.

Son olarak, çocuklarımızın bu dönemdeki başarılarını kutlamak ve onları gelecek hedeflerine motive etmek için birlikte çalışacağımızı belirtmek isterim. Hep birlikte, Piyadeler Okulu olarak çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerini sağlayacağımıza olan inancımız tamdır.

Katılımınız ve destekleriniz için teşekkür ederim. Şimdi, etkinliklerimizin ve sunumlarımızın keyfini çıkaralım ve birlikte daha güçlü bir gelecek için adım atmaya devam edelim!

Saygılarımla,

Okul Müdürü: Osman Suat ÇETE