Sivil Savunma Kulübü Çalışması: Güvenliğimiz İçin Bir Adım Daha!

Piyadeler Ortaokulu ve İlkokulu'nda faaliyet gösteren Sivil Savunma Kulübü, öğrencilere yönelik önemli bir bilinçlendirme çalışması gerçekleştirdi. Bugün, okulumuzun tüm sınıflarında öğrencilere özel olarak hazırlanan bir video izlendi. Bu video, güvenliğimiz ve hazırlıklı olmamız gereken durumlar hakkında önemli bilgiler içeriyordu.

Öğrencilerimizin güvenliği ve bilinçlendirilmesi amacıyla hazırlanan bu video, deprem, yangın, doğal afetler gibi acil durumlar karşısında nasıl hareket etmemiz gerektiği konusunda kapsamlı bir rehber sunuyordu. Sivil Savunma Kulübü üyeleri, öğrencilere bu konularda bilgi verirken aynı zamanda onları cesaretlendiriyor ve hazırlıklı olmaları gerektiğinin altını çiziyorlardı.

Etkinlik sırasında öğrencilerin dikkatle videoyu izledikleri gözlemlendi. Birçok öğrenci, videoyu izlerken notlar alarak, öğrendikleri bilgileri daha sonra hatırlamak üzere not ettiler. Bazı öğrenciler ise videodaki pratik önerileri taklit ederek, doğru davranışları öğrenmeye çalıştılar.

Sivil Savunma Kulübü'nün bu önemli çalışması, öğrencilerimizin güvenliği ve bilinç düzeyinin artırılmasına büyük katkı sağlıyor. Okulumuzun her köşesinde güvenliğimizi ve hazırlıklı olmamızı sağlamak adına yapılan bu tür etkinliklerin devam etmesi, öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği için büyük önem taşıyor.

28-02-202428-02-202428-02-202428-02-202428-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 12:45 - Görüntülenme: 15